Mesajul Zilei de 3 ianuarie 2021 – PUTERE

Conform acestei cărţi, eşti mai puternic(ă) decât crezi. Cariera din visele tale necesită siguranţă interioară şi curaj iar tu ai clădit aceste calităţi în urma lecţiilor tale de viaţă. Tot ce ai experimentat te-a adus în acest moment şi acum eşti mai pregătit(ă) ca niciodată să începi noi proiecte şi să perseverezi să le duci la îndeplinire.

Este în natura umană să fii rezervat(ă) faţă de proiecte percepute ca fiind dificile sau care aduc teama de eşec. Totuşi aceste proiecte strigă numele tău. Fie că eşti ghidat(ă) să scrii o carte, să schimbi cariera, să te întorci la şcoală, să îţi începi propria afacere sau să prezinţi publicului opera ta artistică, ai puterea să o faci!

Care cale crezi că îţi va aduce mai multă bucurie: să faci paşi în direcţia împlinirii visului tău (chiar dacă nu eşti sigur(ă) că acel vis este viabil sau că tu faci paşii corecţi spre împlinirea lui)…. sau amânarea continuă? Ce ar fi mai dureros de experimentat: să rişti să fii înfrânt(ă) şi/sau umilit(ă) pentru că ai acţionat sau faptul de a fi „rămas în siguranţă”?