Mesajul Zilei de 2 ianuarie 2021 – Trecerea din Himalaya

TRECEREA DIN HIMALAYA

Renaştere

Unele perioade şi întâmplări din fiecare viaţă transformă acea viaţă pentru totdeauna. Uneori ele se întâmplă în momente liniştite. Alteori sunt urmări ale unor evenimente solicitante sau traumatizante. Această carte explorează conexiunea voastră cu astfel de evenimente şi vă îndeamnă să aruncaţi o nouă privire asupra modului în care ele au influenţat ceva ce în prezent iese la iveală în viaţa voastră. În interiorul triunghiului se află cei 4 munţi ai corpului vostru: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Simbolul din centru reprezintă AUM.

Aduceţi în conştiinţa voastră un eveniment sau o înţelegere semnificativă – din trecut, prezent sau viitor. Simţiţi unde se situează în corpul vostru fizic. Cum se simte în corpul vostru emoţional? Ce informaţii vă aduce mental? Cum vă afectează cunoaşterea spirituală? Fiecare dintre aceste înţelesuri vă oferă ghidare referitoare la lecţiile care v-au fost dăruite. Fiecare vă pune la dispoziţie metode pentru o înţelegere mai aprofundată a evenimentelor care vă transformă viaţa şi vă oferă renaşterea.

Mulţumiţi Spiritului pentru oportunitatea de a învăţa, de a creşte şi de a vă schimba. Înţelegeţi că cele mai de preţ daruri sunt vindecarea şi transformarea. Folosiţi sunetul AUM pentru a vă elibera de orice traumă şi pentru a încorpora aceste înţelesuri în prezentul vostru.

ASPECT INVERSAT: Sunteţi în mijlocul unei etape de transformare din viaţa voastră. Aveţi încredere în Univers şi în ghidarea voastră interioară pentru a vă mişca prin această trecere periculoasă într-un loc al luminii şi renaşterii.