Mesajul Zilei de 1 februarie 2022 – PRIORITĂȚI

Valorifică-ți timpul la maximum.

Fiecare zi este un dar. Ai opţiunea de a scoate tot ce este mai bun din ceea ce îţi oferă viaţa.  Dacă vrei să ai parte de organizare în viaţa ta, vei beneficia de prioritizare. Idealurile tale stabilesc ceea ce vei căuta în viaţă. Ganesha ţine în mânî un nufăr şi subliniază importanţa valorilor tale. Te încurajează să ştii ce vrei cu adevărat. Ce  îţi aduce cea mai mare fericire?  Întotdeauna, în mijlocul unei dezamăgiri, există binecuvântări care ar putea să nu fie evidente la prima vedere.

Timpul nu e ceva ce poate fi păstrat pentru mai târziu. Când vine vorba de timpul alocat fiecărei zile în parte, cu toţii avem resurse limitate.  Fă-ţi alegerile despre cum îţi petreci timpul în concordanţă cu cele mai înalte valori ale tale. Dacă leneveşti sau amâni, momentul va dispărea. Reevaluează cum îţi foloseşti zilele şi acum poţi încerca să fii şi mai satisfăcut(ă)

În ceea ce priveşte priorităţile, pentru fiecare decizie majoră precum educaţia, ocupaţia, locul de reşedinţă, căsătoria sau calitatea de părinte,trebuie să îţi pui întrebarea: „Care va fi impactul deciziei mele?” În toate alegerile, asigură-te că ştii care îţi sunt priorităţile. Relaţionează scopurile tale cu căi de a aduce iubire şi binecuvântări, atât ţie cât şi celor cu care îţi împarţi viaţa,