Mesajul Zilei de 1 ianuarie 2023 – INSPIRAȚIA ARTISTICĂ GENIALĂ

În orice formă sublimă de creativitate spontană, genială, prin intemediul căreia aspirăm să ne apropiem din ce în ce mai mult de o stare de desăvârșire – fie prin ceea ce facem – mai ales atunci când aspirăm să acționăm în mod impecabil – fie prin intermediul atitudinilor noastre față de cei dragi sau chiar față de noi înșine, dacă în prealabil invocăm într-un mod ferm și cu credință ajutorul Arhanghelului Jophiel, vom simți că suntem susținuți din plin de sfera sa tainică de forță și pe măsură ce vom face aceasta măcar de două ori pe săptămână, în anumite situații ce indică să-i cerem în mod ferm ajutorul arhanghelului Jophiel, vom simți apoi din plin inspirația și susținerea inefabilă dar profundă pe care el ne-o oferă instantaneu.

Arhanghelul Jophiel este inspiratorul și protectorul artelor inițiatice, sublime, divine. Totodată el este inspiratorul tuturor manifestărilor care urmăresc să redea frumusețea dumnezeiască pură, sublimă, divină, mai ales atunci când este considerată a fi o cale spirituală ce ne deschide sufletul și ființa spre Dumnezeu.

El este binecunoscut pentru repeziciunea cu totul extraordinară cu care își oferă ajutorul și inspirația genială, artistică, tuturor ființelor umane pure, care merită să fie ajutate.

Arhanghelul Jophiel facilitează relațiile artistice geniale și inspirate care pot fi concretizate apoi prin intermediul unui lanț de șanse providențiale, în lumea materială. În cazul operelor de artă genial inspirate, arhanghelul Jophiel facilitează să transferăm în astfel de opere o sublimă încărcătură spirituală care îi va face pe admiratorii frumuseților arhetipale. pure, divine, să contemple plini de încântare o astfel de operă, intuindu-i totodată tainicele semnificații prin intermediul energiilor divine care sunt investite în acea operă genială ce este un vector al Frumuseții Dumnezeiești.

SFATURI POSIBILE

* În această perioadă ești în grația lui Jophiel și beneficiezi de o creativitate spontană ieșită din comun. Dacă nu știi cum să acționezi în situația dată, aplică metoda simplă de contactare a Arhanghelului Jophiel descrisă mai sus, tiomp de 3 săptămâni.

* Beneficiezi de inspirație sporită în această perioadă. Este bine să te orientezi către domeniul artelor sublime, divine. De asemenea trebuie să începi să dai ascultare chemării sufletului tău către artele sublime. Dacă ești artist(ă), este momentul să faci un salt în calitatea lucrărilor tale către o expresie preponderent spirituală. Studiază simbolistica artelor inițiatice, studiază știința corespondențelor sacre. Eventual participă la cursuri care îți pot oferi ceva nou în acest domeniu. Ești alesul / aleasa lui Jophiel.

* Ai curajul să duci la îndeplinire proiectele tale începute sau gândite. În această perioadă beneficiezi de o eficiență sporită în tot ceea ce realizezi în domeniul frumosului. Ai șansa să poți duce la îndeplinire orice operă artistică ce are o orientare benefică, spirituală. Jophiel te inspiră și te susține.

* În această perioadă ești inspirat(ă) în mod deosebit. Poți fi foarte eficient(ă), competitiv(ă) și victorios / victorioasă în tot ceea ce întreprinzi benefic. Bucură-te de această grație și beneficiază de ea punând-o în slujba cultivării Frumuseții Dumnezeiești. Jophiel te susține.