Mesajul Zilei de 1 iulie 2021 – AI CERUT AJUTOR ÎNGERILOR ÎN ACEASTĂ PROBLEMĂ?

Această carte indică faptul că ai trecut prin toate încercând să găseşti singur(ă) idei şi soluţii. Tot timpul însă îngerii tăi sunt pe lângă tine aşteptând momentul când o să le permiţi să te ajute.
Ai tras această carte pentru că îngerii doresc să te ajute cu această situaţie, dar ei pot face asta numai dacă le oferi permisiunea. Îngerii sunt disponibili pentru tine chiar acum – pentru a-ţi răspunde la întrebări, a-ţi oferi călăuzire şi a grăbi manifestările. Este adevărat că Dumnezeu şi îngerii deja ştiu ce ai nevoie. Totuşi, pentru că Dumnezeu te-a creat pe tine, ca şi pe oricine, cu liber arbitru, Cerurile pot interveni doar dacă permiţi. Nu contează în ce fel ceri ajutor, în scris, în gând, sau ce cuvinte alegi. Tot ce contează este să ceri. Dacă nu eşti sigur(ă) ce să ceri sau te preocupă faptul că ai putea cere ceva greşit sau mai puţin decât voinţa lui Dumnezeu, atunci cere Cerurilor să te ajute cu claritate şi curaj.

PAŞI DE URMAT: Fie că ceri călăuzire sau răspunsuri, vindecare sau uşurare, sau o manifestare a nevoilor tale pământeşti, îngerii tăi te pot ajuta în moduri puternice. Acordă-ţi chiar acum un moment pentru a cere ajutorul îngerilor tăi, fie în tăcere fie cu voce tare. Te rog nu îţi face griji că ai putea cere lucrul greşit sau că ţi-ai putea spune rugăciunea în mod incorect, deoarece îngerii răspund intenţiei care stă la baza cererii tale. După ce le ceri ajutorul, urmăreşte şi urmează răspunsurile îngerilor care vin sub formă de senzaţii în corp, vise, idei şi semne