Mesajul Zilei de 1 mai 2022 – VÂNĂTORUL

MESAJ

Urmăreşte-ţi toate gândurile şi sentimentele de frică. Când o să le găseşti, o să-ţi găseşti şi dorinţele.

DESPRE

Cartea Vânătorul reprezintă zeul celtic Cerunnos. Acesta este zeul cerb al sălbăticiei şi reprezintă atât vânătorul, cât şi vânatul. La fel, şi Vânătorul te ajută să te conectezi cu o energie care este în acelaşi timp temătoare şi neînfricată. Fricile tale sunt lucruri care stau între tine şi ceea ce doreşti în acest moment. Deci, trebuie să le înfrunţi, la fel cum face Vânătorul cu animalele, şi apoi să le depăşeşti.

MESAJ EXTINS

În loc să fii vânat(ă) de fricile tale sau de orice alte sentimente pe care le-ai îngropat, devino tu Vânătorul. Ţi se dă încredere şi putere în acest moment, deci foloseşte-ţi puterea ca să faci o diferenţă. Nu eşti aici ca să fii laş(ă) sau să trăieşti în umbră, eşti aici ca să îţi împlineşti întregul potenţial, dar asta se poate întâmpla doar când îţi iei inima în dinţi şi faci ceea ce trebuie făcut. Când apare această carte, ar putea fi o oportunitate de a înfrunta un aspect al trecutului tău sau să închei o situaţie care te-a bântuit.

Dacă eşti bărbat, sau te identifici cu un bărbat, această carte reprezintă masculinitatea ta şi o oportunitate de a te cunoaşte mai profund.

Dacă eşti femeie, sau te identifici cu o femeie, această carte reprezintă capacitatea ta de a fi tare şi puternică şi a depăşi limitările.