Mesajul Zilei de 1 mai 2023 – ANIMALE

Ai extras această carte deoarece scopul vieții tale implică animalele. Le iubești și ele te iubesc. Le înțelegi și apreciezi inima blândă și adesea lupți pentru drepturile lor. De fapt poți simți și auzi comunicări din partea ființelor vii. Această carte este o validare să ai încredere în revelațiile intuitive și în călăuzirea ta interioară în ceea ce privește modurile în care te poți conecta cu regatul animalelor.

Orice carieră ai urma, aceasta îți va aduce beneficii în măsura în care implici cumva și animalele. De exemplu, un animal de companie pe care l-ai avea la birou sau în magazinul tău ar încălzi inimile celorlalți și ar aduce bucurie. E posibil să faci voluntariat sau acte de caritate în numele animalelor inclusiv salvarea lor prin intermediul adăposturilor și aducerea în conștiința publică a drepturilor lor.

Cu abilitățile tale de comunicare cu animalele, ai putea să alegi să te bucuri de munca de îngrijitor 1 la 1. Lista profesiilor în domeniu este vastă, deci asigură-te că petreci timp în natură gândindu-te serios la opțiunile tale.