Mesajul Zilei de 1 martie 2022 – IUBIRE

Această carte îți spune că răspunsul simplu dar puternic la ceea ce cauți este iubirea – iubirea pură, iubirea Divină, iubirea vindecătoare.

Îți poți îmbunătăți situația prezentă acționând cu mai multă iubire față de ceilalți. Poți chiar să le spui ”te iubesc”. Dar chiar și numai a simți iubire față de o altă persoană este un mod puternic de a vindeca acea persoană sau relația. Poți trimite iubire cuiva care are nevoie vizualizând iubirea izvorând din inima ta și îndreptându-se către acea persoană.

Ești de asemenea chemat(ă) să înveți și pe alții despre iubire. Poți face asta în multe moduri diferite. Poți vorbi, scrie sau cânta despre iubire. Poți desena, poți face o fotografie sau o pictură care inspiră iubire. Poți face pe cineva să râdă pentru a îl / o ajuta să își deschidă inima sau să inspiri prin modul tău de viață plin de iubire.

Această carte mai poate însemna și că există cineva care te iubește dar nu știe cum să își arate sentimentele sau să vorbească despre ele. Amintește-ți că nu toată lumea se simte în largul său când are de a face cu sentimente puternice. Compasiunea face parte din iubire, iar asta înseamnă a fi deschis(ă) la sentimentele altora.