Mesajul Zilei de 1 noiembrie 2022 – ORFAN

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: un sentiment de pierdere, o criză de identitate, a recunoaște că nu te potrivești undeva, nevoia de apartenență, incertitudine în legătură cu locul tău

MESAJUL ORACOLULUI: Noi am fost meniți cu toții să avem conexiuni cu alți oameni – familie, societate, și sensul larg cultural. Niciun om nu este o insulă și este important să realizăm când a fi ”parte din” mai degrabă decât ”separat(ă) de” este esențial pentru starea noastră de bine. Ideea este să găsești unde te potrivești. Fii fidel(ă) valorilor și adevărurilor tale. Poate că nu te mai identifici cu un grup sau cu o comunitate ca până acum și ai nevoie să găsești ceva nou. Poate că ai un sentiment profund de pierdere sau confuzie. Ia în seamă ideea de apartenență și fii conștient(ă) că vei găsi acel loc alături de alții în minte și spirit. Este în regulă să renunți la presiunea de a-ți găsi locul. Nu toată lumea te va înțelege. E timpul să treci mai departe.

MESAJ PE RELAȚII: Pe măsură ce te schimbi, evoluezi și te angajezi în propria ta dezvoltare, ceri sprijin dar poți fi dezamăgit(ă) și rănit(ă) de alții care nu îți oferă ceea ce tu simți că meriți. Poate că te îndepărtezi de această relație pentru că ești într-o etapă diferită a creșterii tale personale. Poate ești într-o relație nouă și descoperi că nu împărtășești aceleași valori sau credințe astfel că te simți lăsat(ă) pe dinafară, în imposibilitate de a găsi acel loc sigur al siguranței și apartenenței. Fă-ți curaj pentru că Spiritul te cunoaște și te iubește și te va îndruma în direcția celor care te vor accepta așa cum ești, fără artificii. Nu face compromisuri pentru a aparține. Nu va merita să plătești prețul.

MESAJ PE PROSPERITATE: Această carte îți reamintește că nu poți fi totul pentru toți. Nu vei fi popular pentru toată lumea și trebuie să fii împăcat(ă) cu asta. Fii clar(ă) despre misiunea ta, marca ta, persoana ta și contribuția pe care o aduci lumii pentru că acestea trebuie să se bazeze pe ce ai tu de oferit în mod autentic și nu pe ceva care ”vinde” sau te face să fii perceput(ă) de ceilalți așa cum ar vrea ei. Vei atrage abundența fiind în totalitate tu însuți / însăți. Stai pe drumul tău. Acolo vei străluci și vei experimenta prosperitatea.

MESAJ DE PROTECȚIE: Partea umbrită a acestei cărți vorbește despre esența abandonului. Poate simți nevoia să rămâi deoparte pentru că intimitatea este prea amenințătoare. De asemenea avertizează împotriva creării structurilor familiale nepotrivite pentru vindecarea de răni vechi. Este timpul să abordezi alianțele nesănătoase pe care le-ai creat și să iei decizia de a vindeca trecutul. Nu vei fi abandonat(ă) de lume atâta timp cât tu singur(ă) te afirmi ca un întreg. Nu toate relațiile sunt disfuncționale și nu toate te vor dezamăgi. Nu te abandona. Te poți conecta cu ceilalți într-un mod sănătos de îndată ce realizezi șabloanele pe care le urmezi și decizi în mod conștient să le întrerupi.Viața vrea să te iubească. Permite-i.