Mesajul Zilei de 1 octombrie 2021 – VINDECAREA RELAŢIEI CU TATA

Această carte îți arată că mai ai niște chestiuni nerezolvate legate de tatăl tău. Vindecarea nu trebuie să dureze mult – cere doar voința ta de a te elibera de vechea mânie, durere sau frică legate de părintele tău de sex masculin.

Energiile universale sunt masculine și feminine. Energia masculină este expansivă și dăruitoare. Energia feminină este hrănitoare și primitoare. Dacă aspectele legate de tată nu sunt vindecate, Universul pare să nu fie generos cu noi. Dacă aspectele legate de mamă nu sunt vindecate, nu vom primi ceea ce universul ne oferă.

Cu cât te focalizezi mai mult pe adevărul spiritual legat de tatăl tău, cu atât inima ta va fi mai receptivă la dăruirea completă și atotcuprinzătoare a universului. Acceptă abundența care ți se cuvine și deschide-ți brațele către moștenirea divină. Afirmă ”acum mă focalizez pe iubirea care reprezintă adevărul spiritual al tatălui meu și echilibrez orice karmă dintre noi. Mă detașez de toate, în afară de iubire și de lecțiile relației mele cu tatăl meu”