Mesajul Zilei de 1 octombrie 2022 – APARTENENŢĂ

„Învaţă să-ţi găseşti siguranţa din interior”

Pe această carte, Ganesha foloseşte şoarecele ca pe un vehicul, ceea ce simbolizează triumful său asupra ego-ului. În mitologia hindusă, şoarecele simbolizează ego-ul deoarece ego-ul poate roade tot ceea ce este bun şi decent într-o persoană.

Apartenenţa caută să rezolve situaţia separaţiei percepute de ego. Cum ego-ul nu are o amintire conştientă a conexiunii sale cu ceilalţi şi cu Sursa, experimentezi o „nevoie” de a ieşi din izolare, creând legături cu oamenii din jurul tău. Aceşti oameni pot fi familia ta, grupuri de oameni cu aceleaşi interese sau comunitatea ta.

Ego-ul nu este nici bun nici rău, este pur şi simplu o parte necesară a ta în această existenţă. Ego-ul poate manifesta înclinaţii care sunt fie mai pozitive fie mai negative prin natura lor. Sunt multe aspecte pozitive ale apartenenţei: îţi dezvolţi abilitatea de a iubi, de a te conecta, de a împărtăşi şi de a-ţi păsa de ceilalţi. Te vezi mai clar în oglinda unei relaţii. În apartenenţă este important să nu încerci să obţii aprobare prin intermediul altora.

Prin această carte, Ganesha este aici ca să te ajute să te focalizezi pe sentimentele pozitive de a face parte din comunitate. Învaţă să ai încredere, să ceri ajutor şi să te bazezi pe alţii.