Mesajul Zilei de 1 octombrie 2023 – SALT DE CREDINŢĂ

Arhanghelul Metatron îţi aduce această carte pentru a te încuraja să faci un salt de credinţă! Eşti perfect împuternicit(ă) să urmezi o nouă cale în viaţă, plină de entuziasm şi uimire. Oportunităţile de evoluţie şi creştere sunt cu adevărat nelimitate dacă vei avea încredere în tine şi vei crede în visele tale. Trebuie doar să faci primul pas ca să te găseşti pe calea spre o viaţă nouă şi mai fericită.

Îngerii şi ghizii tăi îţi vor trimite oameni care să te ajute de-a lungul drumului. Eşti încurajat(ă) să fii proactiv(ă) în cercetarea tuturor informaţiilor care vor fi necesare. Nu lăsa lipsa de experienţă sau de încredere în sine să te tragă înapoi. Eşti menit(ă) să ai toată bucuria pe care o cauţi!

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:  Siguranţă de sine şi încredere în sine. Inocenţă copilărească. Curiozitate fără sfârşit. Bucuria vieţii. Curaj. Urmează-ţi inima.

Arhanghelul Metatron este un ghid iubitor şi protector pentru cei tineri şi sensibili. El te poate ajuta să te eliberezi de situaţiile care nu-ţi mai folosesc. Metatron îţi poate da curajul şi încrederea de a face schimbări importante în viaţa ta. Cheamă acest arhanghel când vrei să intri în contact cu copilul interior sau să eliberezi frici vechi care te ţin pe loc sau chiar te trag înapoi.