Mesajul Zilei de 1 septembrie 2021 – FIICA LUI POSEIDON

FIICA LUI POSEIDON VORBEŞTE: Eu îţi aduc daruri, dar când le examinezi îţi dai seama că îţi sunt ciudat de familiare. Acestea sunt daruri pe care le-ai crescut singur(ă) dar crezi că lumea trebuia să ţi le dea. Adevărul este că eşti o fiinţă bogată, înfloritoare, debordând de daruri şi talente de împărtăşit, capacităţi despre care ai învăţat prin testele trăirii acestei vieţi. Îţi aduc acum aceste lucruri ca să îţi ofer bogăţiile pe care alţii le pot vedea în tine. Vezi această scoică? Este abilitatea ta de a auzi, vorbi şi comunica peste mari distanţe. Şi acest nautilus? Este modul în care tu poţi înţelege cele mai complexe chestiuni iar cealaltă scoică este cântecul tău, cântecul şi notele cu care rezonezi şi când îl cânţi totul este natural atras către tine iar ceea ce nu îţi aparţine pleacă pentru totdeauna.
Eşti la fel de prosper(ă) ca şi cea mai bogată mare, freamăţi de viaţă, străluceşti cu forţa strălucitoare a vieţii iar pasiunea ta este o comoară de care noi, cei cu forme schimbătoare, vrem să îţi reamintim. Eşti o fiinţă bogată, emoţională, prosperă, vitală, profundă şi ai tot ce îţi trebuie. Aici sunt darurile pe care ai uitat că le-ai avut vreodată. Niciodată să nu pierzi amintirea lor, senzaţia că sunt ale tale din nou.

DESPRE FIICA LUI POSEIDON: Sirenele sunt mesageri între aer şi apă, între intelect şi emoţii iar această frumoasă fiică a lui Poseidon este pură în intenţiile şi gândurile ei iar emoţiile ei sunt profunde şi puternice. Este aici ca să îţi dea înapoi darurile sinelui tău la care ai renunţat – puterea ta, cântecul tău, adevărul tău. Când accepţi darurile la care propriul tău sine a renunţat, o să fii din nou complet(ă) şi atât de puternic(ă)! Poţi să ai încredere în ea – şi ai încredere şi în tine să foloseşti înţelept aceste daruri.
Ea îţi aminteşte că te-ai născut din adânca înţelepciune a planetei, că ai atât de multă informaţie, instincte şi abilităţi şi deşi unele dintre acestea s.-au estompat în urma faptului că ai trăit ca un animal domestic, eşti capabil(ă) să te reconectezi cu ele mergând la mare, ascultând sunetul mării sau pur şi simplu făcând o baie cu sare de mare. Asigură-te că petreci timp fiind din nou adevăratul tău sine, pentru că atunci când darurile se întorc tu te vei schimba dinspre interior spre exterior şi profund în adâncul tău, în celulele tale, vor avea loc schimbări de îndată ce vei accepta cine eşti şi vei începe să devii ceea ce poţi să fii.

DIVINAŢIE: Ai dat deoparte aspecte ale tale pe care le-ai considerat inacceptabile – poate o sălbăticie sau o duritate, poate o abilitate de a avea grijă de tine, de a fi puternic(ă) şi liber(ă). Poate că ai considerat că unele dintre talentele sale sunt de neatins – că nu poţi să devii ceea ce sufletul tău îţi cânta. Atât de artistă, visătoare, dansatoare, femeie înţeleaptă, vânătoare, vrăjitoare, abundentă, bogată şi atât de dăruită. O să continui să negi asta? O să continui să te reţii de la ceea ce eşti? Să renunţi la ceea ce este al tău de drept pentru că îţi este atât de frică de propria ta putere? Această carte, această fiinţă sirenă îţi dă permisiunea să îţi iei înapoi propriile daruri şi să le incorporezi în viaţa ta, în sinele tău, în fiecare zi, cu fiecare respiraţie. O să fii vindecat(ă) atunci când în sfârşit o să îmbrăţişezi ceea ce eşti. Pentru că atunci, fiinţă frumoasă, vei fi în adevărata ta formă şi vei avea multe abilităţi. Vei fi complet(ă)