Mesajul Zilei de 10 aprilie 2021 – SPRIJIN DIVIN

AUM este un instrument puternic pentru a aduce focus şi conştientizare sensului mai profund al vieţii

Ganesha este puternic conectat cu silaba mistică AUM (uneori scrisă şi „OM”) AUM cel sacru este cel mai important simbol universal al prezenţei divine, în hinduism. Se spune că ar fi sunetul cosmic, generat pentru prima oară atunci când a apărut lumea pentru prima dată. Forma scrisă a acestui simbol divin, în formă inversată, este conturul fără cusur al lui Ganesha.

Utilizarea sunetului AUM este un mod de a te conecta la sprijinul divin disponibil pentru tine. Ganesha este gata să îşi împărtăşească înţelepciunea, ştiinţa şi călăuzirea înnăscute în fiinţa lui. Acum ai ocazia de a cultiva o relaţie mai apropiată cu Ganesha sau cu orice Maestru Ascensionat sau fiinţă divină care rezonează cu tine.

Atragerea sprijinului divin îţi facilitează o conexiune mai puternică cu vocea ta divină care poate fi sursă de inspiraţie şi mare înţelepciune în vremuri de nesiguranţă şi provocări. Dorinţa lui Ganesha este să te asiste pe calea ta de lumină. Fii conştient(ă) că el te călăuzeşte departe de frică, disconfort şi frică şi spre lumina şi iubirea din centrul fiinţei tale – aceeaşi lumină şi iubire care rezonează prin vastul univers şi care este conţinută în sunetul universal AUM. Gândeşte-te să intonezi acest ton sau să asculţi o înregistrare cu AUM pentru a determina schimbarea energetică necesară în acest moment.