Mesajul Zilei de 10 aprilie 2022 – ÎMPLINIRE

„Orice ai vrea să faci sau să devii, cu cunoaştere vei reuşi mai mult”.

Această imagine a lui Ganesha citind un papirus este un simbol al importanţei educaţiei şi urmăririi cunoaşteriii. Acest lucru poate însemna că este o perioadă de studiu aprofundat şi învăţare. Ai putea observa că doreşti să te informezi despre un domeniu de studiu larg explorat şi să alegi să urmezi un profesor experimentat ca să înveţi mai multe.

Caută pe cineva pe care să îl/o consulţi pentru mai multe informaţii. Acesta poate fi un consilier, un autor, un psihoterapeut sau un mentor spiritual. Vei descoperi noi abilităţi de la acest profesor deoarece are înţelepciunea să ofere călăuzire şi sfaturi excelente.

Păstrează în minte şi faptul că o bogăţie de informaţii se află la îndemâna ta, în cărţi. Tot ce citeşti îţi umple capul cu informaţie nouă care niciodată nu ştii ce utilizare practică va avea,, Cu cât ai mai multă cunoaştere, cu atât eşti mai bine echipat(ă) să abordezi orice provocare care apare în faţa ta. Orice ai aspira să fii sau să devii, vei beneficia de acumularea de mai multă informaţie. Abordează acest moment cu mare curiozitate şi cu mintea deschisă!