Mesajul Zilei de 10 februarie 2023 – ASUL de VARĂ

Această carte indică faptul că o relație foarte satisfăcătoare și plină de bucurie este pe cale să înceapă. Ar putea fi cu o nouă persoană care intră în viața ta sau ar putea reprezenta o nouă fază a intimității emoționale cu partenerul actual. Pentru a atinge împlinirea emoțională, este necesar să îți deschizi inima către iubire. Asta înseamnă să crezi în tine și în faptul că meriți să fii iubit(ă). Când te confrunți cu o revărsare de afecțiune, permite iubirii să curgă liber din inima ta știind că o meriți în schimb.

Această carte mai poate indica trezirea unor noi abilități psihice sau epifanii spirituale. Fii atent(ă) la semne trimise de zâne și permite intuiției să te călăuzească în situația prezentă.

Zâna noastră stă la baza Fântânii Pocalului din Glastonbury, unde se spune că ar fi fost îngropat Sfântul Graal de către Iosif din Arimateea, un discipol al lui Iisus.

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Un mesaj de dragoste. Flirt. Empatie pentru cei din jurul tău. Relații platonice foarte apropiate.Găsirea unei case noi.