Mesajul Zilei de 10 ianuarie 2023 – ECHILIBRAT

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: A fi gata, a aduce ceva la lumină, a fi în cea mai bună stare / condiție, încredere.

MESAJUL ORACOLULUI: Poți fi sigur(ă) că în acest moment ești gata pentru orice. Știi ceea ce trebuie să știi, abilitățile tale sunt puternice, ai venit aici înarmat(ă) cu înțelepciune și cunoaștere și simți că o nouă fază a vieții tale se pregătește să înceapă. Oamenii răspund încrederii tale și au încredere în tine. Este o perioadă sub auspicii bune pentru a începe ceva nou.

MESAJ PE RELAȚII: Când ești încrezător / încrezătoare și fericit(ă) în propria piele, ești pregătit(ă) și pentru relații mai intime și mai profunde. Nu trebuie să demonstrezi nimic acum. Ești complet tu însuți / însăți și poți gestiona orice. Iubirea, prietenia și noi relații armonioase sunt prezente în viața ta sau sunt pe cale să apară. Ești gata să dăruiești și să primești cu toată inima. E un context frumos.

MESAJ PE PROSPERITATE: Ai toate motivele pentru a avea încredere. Tot ce ai nevoie pentru a face ca succesul tău să devină concret este acum la dispoziția ta. Poți acționa, fiind conștient(ă) că ești gata să îți preiei puterea, lumina și să îți aduci contribuția în slujba lumii.Direcția în care mergi este destinul tău. Sufletul tău zâmbește cu bucurie pe măsură ce tu te aliniezi acestui adevăr.

MESAJ DE PROTECŢIE: Nu ești gata să mergi înainte în acest moment și asta ar trebui să ți se pară în regulă. Rămâi echilibrat(ă) în fața pretențiilor și a termenelor limită. A pretinde că știi ce faci funcționează uneori dar dacă adopți atitudinea ”fake it until you make it” (prefă-te până când o faci cu adevărat) s-ar putea ca asta să te ducă într-un impas. Nu este momentul să faci treabă de mântuială și să livrezi ceva făcut doar pe jumătate. Este însă în regulă să amâni, până când vei fi cu adevărat pregătit(ă). E mai bine să dezamăgești pe alții acum, decât să îți dorești mai târziu să o fi făcut,