Mesajul Zilei de 10 iulie 2021 – RECUNOSCĂTOR

Recunoștința îți încălzește inima cu sentimente bune și sănătoase pentru mintea și trupul tău. Te poți simți mai bine doar făcând o listă cu persoanele și situațiile pentru care ești recunoscător / recunoscătoare. Recunoștința înlocuiește tristețea și face ca totul să meargă mai bine.

Recunoștința este un mod atât de puternic de a îți face viața mai bună încât este aproape magic! Oricine iubește o persoană recunoscătoare. Oricine vrea să se împrietenească sau să ajute o persoană care știe să spună ”Mulțumesc”. Când spui ”mulțumesc” și chiar crezi ceea ce spui vei găsi și mai multe motive să simți recunoștință.

Oamenii care nu sunt recunoscători sau care își plâng de milă de fapt se întristează singuri. Ei nu reușesc să înțeleagă de ce ceilalți oameni îi evită și de ce ei nu primesc multe daruri. Ei renunță la propria lor putere doar pentru că ei cred că viața nu le oferă prea multe. Dar dacă îți numeri binecuvântările și te gândești la toate motivele pe care le ai ca să te simți recunoscător / recunoscătoare atunci vei vedea ce generoasă este viața de fapt.

Cu cât mai mult gândești ”viața îmi dă o mulțime de daruri” cu atât mai multe daruri vei primi. Apoi vei dori să dai altora, la rândul tău. Pentru a obține mai multe de la viață oprește-te și simte recunoștință pentru tot ce ai și ai avut până acum. Apoi fii gata să simți recunoștință pentru nenumăratele binecuvântări care vin spre tine acum!