Mesajul Zilei de 10 mai 2021 – DANSÂND PRIN ETERNITATE

DANSÂND PRIN ETERNITATE
Relaţie

Suntem înconjuraţi de modele în spirală  de fiecare dată când păşim într-o relaţie şi începem unul dintre cele mai importante dansuri ale vieţii.  Spiralele vorbesc despre creştere, despre echilibrul dinamic şi integritatea universală. Ghidaţi de dragoste şi respect, începeţi dansul relaţiei, conştientizând faptul că aceasta ar putea fi adevărata dragoste a vieţii voastre, cea mai importantă prietenie pe care aţi trăit-o până acum sau parteneriatul perfect de care aveţi nevoie pentru a vă împlini lucrarea vieţii.

Nu permiteţi fricii de angajament sau amintirii iubirilor pierdute să creeze bariere sau rezerve. Simţiţi extazul noului adânc în fiinţa voastră. Simţiţi dragoste pentru tot ceea ce înseamnă viaţă şi înrudire cu oamenii care trec sau cu care uneori împărţiţi eternitatea acestui dans. Onoraţi relaţiile de lungă durată care v-au hrănit şi faceţi-vă promisiunea de a reînnoi toate acele relaţii care au o însemnătate specială pentru voi,însă au suferit din cauza faptului că sunteţi prea ocupaţi sau pur şi simplu din neglijenţă. Fiţi conştienţi de faptul că iubind veţi fi iubiţi.

ASPECT INVERSAT

S-ar putea să fi uitat să conştientizaţi valoarea prieteniei şi a dragostei. Complacerea riscă să alunge tot ce vă este mai drag. Acţionaţi pentru a reînvia relaţia şi reaprindeţi scânteia dansului sacru al vieţii.