Mesajul Zilei de 10 mai 2022 – O NOUĂ VIAŢĂ

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Nașterea de noi idei, creștere, oportunități, o gură de aer proaspăt, viață reînnoită

MESAJUL ORACOLULUI: Când primăvara trezește lumea, bucuria și emoția se simt pretutindeni și până în adâncul tău. Copacii înfloresc peste noapte, păsările se întorc acasă și cântă cu glorie,iar natura este plină de promisiuni. Miracolele ne fac semne tuturor. Aceasta este una dintre acele perioade ale vieții tale când noi idei te inspiră și noi oportunități îți aduc speranța de a-ți vedea visele împlinite. Totul este bine în lumea ta și ai energia de care ai nevoie pentru a te simți reînnoit(ă). Permite inimii tale să se umple de entuziasm. Lasă-ți lumina să strălucească fiindcă acesta este un timp al norocului.

MESAJ PE RELAȚII: Noi energii intră în vechile relații iar noile relații înfloresc cu dulceața și vibrația care apar numai atunci când iarna se retrage lăsând loc primăverii. Este momentul să te conectezi cu alții și să împărtășești emoții, pasiuni și bucurii ale inimii. Această carte este un semn foarte bun cu privire la iubire și parteneriate de toate felurile.

MESAJ PE PROSPERITATE: Ai toate motivele să fii optimist(ă) acum deoarece lucrurile se așează la locul lor în mod magic. Noi oportunități îți arată că abundența este disponibilă pentru tine. Desfată-te în darurile care încep să apară sub forme surprinzătoare. Rămâi în starea de curiozitate și fii sigur(ă) că speranțele și visele tale se împlinesc. Este ca și cum o nouă viață se infiltrează în proiectele tale, munca și ideile tale creative ca un fel de electricitate care trosnește din cauza imensului său potențial. Norocul îți surâde.

MESAJ DE PROTECȚIE: Trebuie să fii conștient(ă) de lipsa ta de experiență și să-ți permiți să fii ca un boboc delicat care se deschide. Este în regulă să recunoști că nu știi ceva. Ești abia la începutul lucrurilor, încă nu ai făcut pasul cel mare. Scufundă-te în toată această noutate și nu încerca să grăbești procesul de învățare.Noua viață are propria sa schemă pentru maturitate. Fii aici, acum. Viața te iubește.