Mesajul Zilei de 10 mai 2023 – PRINŢUL FOCULUI

ALIAT: Când Prințul Focului vine ca aliat, îți dă de înțeles că el reprezintă forțele invizbile din spatele tuturor formelor de manifestare și el îți aduce darul optimismului. Vei fi inspirat(ă) corect să mergi înainte și să întreprinzi acțiuni pline de încredere și fermitate pentru a-ți atinge scopul.
Întrezărind calea spre binele suprem cu o notă optimistă, Prințul Focului îți aduce și darul unui miracol. Lucrurile se potrivesc ca prin magie pentru a crea realitatea pe care o cauți.
Ai toate motivele să fii plin(ă) de speranță. Mergi înainte știind că ai tot ce ai nevoie și mai mult decât atât. Doar amintește-ți să împărtășești entuziasmul, să crezi în ceilalți și să fii optimist(ă) pentru ei, iar norocul tău se va multiplica.

PROVOCARE: Există câteva mesaje pe care Prințul Focului ți le-ar putea aduce deci vezi dacă vreunul sau chiar ambele ți se potrivesc acum. Ai grijă să nu aprinzi un foc pe care nu îl poți stinge.Acțiunea agresivă duce la pierderi; încetinește puțin și nu fii atât de disperat(ă) să-ți atingi scopul. Ține-te departe și de ambițiile și agresiunile altora. Dacă crezi că te poți arde, cu siguranță se va întâmpla – cu excepția situației în care te excluzi din situația respectivă.
Când Prințul Focului apare ca provocare e posibil să te avertizeze să fii atent(ă) să nu te arzi. Poate că ești dependent(ă) de muncă sau te focalizezi obsesiv pe ceva ce îți dorești, excluzând toate celelalte lucruri. Poate că te temi să te detașezi, dar trebuie. Dacă vei continua așa îți vei epuiza energia și nici nu vei vedea clar drumul înainte pe calea ta. Este ușor să te pierzi în întuneric atunci când nu există nicio flacără care să lumineze drumul.