Mesajul Zilei de 10 mai 2024 – SUSŢINERE

Ai tras această carte ca semn că ești pe deplin susținut(ă)… atâta timp cât te dedici total scopului vieții tale, păstrezi intenții pozitive și îți urmezi călăuzirea divină.

Poate că te simți nesigur(ă) cu privire la posibilitatea de a face o schimbare în carieră. Poate că te simți blocat(ă) într-un loc de muncă care îți oferă siguranță financiară și alte câteva beneficii. Poate ai depășit o profesie care te-a fascinat cândva. Sau poate te întrebi cum să clădești o fundație financiară pentru afacerea ta cu conținut spiritual.

Îngerii îți cer să te bazezi pe ei ca parteneri de afaceri de nădejde care te susțin și îți iluminează calea. Rolul tău este să vorbești cu ei în permanență (o poți face și în tăcere) despre speranțele, visurile, așteptările, nesiguranțele și alte probleme. Spune-le lor TOTUL. Apoi ascultă răspunsurile lor care vin sub formă de senzații, idei și semne puternice și repetititve. Ca parteneri ideali de afaceri, îngerii țin cel mai mult la fericirea ta, la pacea minții și inimii tale.