Mesajul Zilei de 10 octombrie 2022 – URMĂRIŢI-VĂ ATENT INTENŢIA STABILITĂ

Arhanghelul Mihail v-a călăuzit pe calea misiunii personale în această viață. Puteți simți entuziasmul de câte ori vă gândiți la ocupația și activitățile dorite? Este un semn că sunteți pe calea cea bună și această carte vă reamintește să vă urmăriți cu consecvență obiectivele. Vizualizați permanent că aveți deja cariera sau desfășurați activitatea voluntară la care visați. Vizualizați cum ajutați oamenii sau soluționați probleme care vă fac plăcere. Imaginați-vă că ați dobândit siguranță financiară în timp ce vă dedicați acestei activități importante.

Orice dorință pe care o aveți este viabilă atâta timp cât rămâneți focalizați asupra ei. Calea prin care puteți transforma intenția în realitate poate fi diferită de așteptări ba chiar rezultatul va fi mai bun decât în visele dumneavoastră. Să știți că îngerii merg alături de dumneavoastră de-a lungul întregii călătorii. Păstrați-vă credința și… mergeți înainte!

SEMNIFICAŢII SPECIFICE POSIBILE
* Creați-vă o ”lume de vis” folosind hârtie și carton, faceți un colaj cu imagini și expresii tăiate din reviste, care vă reflectă visurile
* Afirmați zilnic că visele dumneavoastră au devenit deja realitate