Mesajul Zilei de 10 septembrie 2022 – ALIGATORUL ALBINOS

ALIGATORUL ALBINOS VORBEȘTE: În acest moment ești mai vulnerabil(ă) ca oricând. Ești ca un copil, ca un bebeluș și ești atât de fragil(ă). Nu spun asta ca să te sperii sau să îți induc un sentiment de slăbiciune, deoarece cu timpul te vei fortifica. Dar pentru moment te voi proteja eu. Este acesta unul dintre animalele albe binecuvântate care se întoarce? Este această creatură magică rezultatul schimbării ADN-ului și genelor?
Gândește-te la un copil nou născut; deși puternic și plin de forță, este totuși în cel mai vulnerabil moment al său, în urma tranziției din mediul intrauterin în lumea unde respiră aer. La fel cum avem nevoie de mame, tați și protectori, și atunci când renaștem de-a lungul vieții noastre avem nevoie de mentori care să ne ajute să ne mișcăm într-o lume pe care brusc începem să o auzim și să o simțim – fără să ne simțim copleșiți și fără să alergăm înapoi la zona de confort reprezentată de o stare mai puțin sensibilă și care dă un fals sentiment de siguranță. Avem nevoie de ghidare, protecție și companie din partea celor cu simțurile rafinate și ascuțite – și care nu se tem să le folosească! În acest moment avem nevoie de protecție, de un ghid care să ne arate calea și de o ființă puternică să vegheze asupra noastră, să aibă grijă de noi cât timp ne reformăm și regrupăm. Este echivalent cu a avea un far la malul unui țărm, unde un războinic vigilent ne păzește asigurându-ne că putem face ceea ce este de făcut în siguranță și pace – și că suntem bine informați asupra schimbărilor posibile care ar putea apărea. Voi pocni din degete cu hotărâre în fața oricui ți-ar sta în cale și știu că atunci când vei crește îi vei învăța pe cei tineri adevărul, și anume că există magie și protecție disponibile și pentru ei.

DESPRE ALIGATORUL ALBINOS: Această ființă, deși pare fragilă, ține în brațele sale o alta puternică, ce va ține toți prădăorii la mal, o ființă indubitabil devotată protecției. Nu poate fi rănită și va lupta, va veghea și chiar va ucide pe oricine ar încerca să îți facă rău în acest stadiu. Această carte este semnul unei protecții magice puternice, ce te înconjoară pe tine sau pe altcineva care este fragil(ă). Ființa protejată este ca un nou născut – fie că este literalmente un copil, sau o mamă însărcinată, o persoană vârstnică și fragilă, cineva pe moarte sau o persoană care trece printr-o schimbare dramatică la nivel fizic, din cauza unei răni sau boli grave. Pe măsură ce aceasta trece printre lumi, acest aligator ține deoparte spiritele rele care ar dori să se agațe în aceste vremuri de vulnerabilitate și pericole. Ea este Durga, zeița hindusă a puterilor primare, ea este Ganga, zeița râurilor care poate îmblânzi crocodilii pentru a călători pe spinarea lor, ea este Ammut, zeița egipteană care mănâncă inimile celor care au trăit vieți de cruzime sau dezonorante. Ea stă alături de Maat, zeița justiției, iar dacă inima cântărește mai mult decât o pană este devorată. Oricine are dorințe și intenții nedrepte față de tine sau cineva care este inocent ca un copil va fi devorat înainte de a reuși să se apropie prea mult, atunci când apare această carte. Ești foarte protejat(ă) în acest moment. Să nu te temi.

DIVINAȚIE: Preocupări seriose despre viață, boală, moarte, experiențe din apropierea morții, întrebări despre viața de apoi, călătorii ale sufletului, o parte distrusă din suflet trebuie recuperată. Senzația că se apropie ziua Judecății de Apoi. Se cere făcută o echilibrare karmică. Maternitatea primară, lacurile și bălțile sacre, noroaiele, schimbările fizice, restructurarea ADN-ului, eul subacvatic, partea din tine care este ascunsă, toate au nevoie de protecție când ies la suprafață, pentru a deveni puternice. Dacă cineva a murit și este acum un nou născut în Lumea Cealaltă, va avea protecția și ghidarea de care are nevoie. Vei fi protejat(ă) pe măsură ce avansezi printr-o mare tranziție. Vei trăi viața pe deplin, din nou, și nimeni care ar dori să îți facă rău nu se va putea apropia de tine.