Mesajul Zilei de 11 aprilie 2023 – CRESCUT(Ă) DE LUPI

Tu ești la fel ca mine. Ai fost luat(ă), adoptat(ă), marcat(ă) și acceptat(ă) de către creaturi care sunt ”altfel”, demontându-ți credința că ești un / o etern(ă) neacceptat(ă). Ți-ai găsit rude și îți poți oricând chema frații și surorile. Acum există unul dintre aceștia de care ești atât de apropiat(ă) încât niciodată nu vei mai simți izolare sau abandon. Și tu vei fi chemat(ă) să ai grijă de clanul tău și să îl protejezi,… dar pentru moment experimentează această perioadă în care să te joci, să te simți protejat(ă) și înconjurat(ă) de ființe iubitoare care păzesc granițele ca să fii în siguranță. Tu, la fel ca mine, poți părea diferit la exterior, nici nu avem același sânge, dar avem același spirit, de aceea ți-ai găsit o casă lângă noi în ciuda multelor diferențe. Vei purta, fizic și eteric, un semn care pentru moment îi vor ajuta pe frații și surorile tale din clan să te identifice și să-ți ia urma, ca să te poată ajuta și să te protejeze atunci când dormi și în vremurile de schimbări și stres. Acest semn ți-a fost pus intenționat și este, pentru un timp, simbolul unei mari puteri.

DESPRE CLANUL ”CRESCUT DE LUPI”
Ai găsit o nouă familie, un grup de suflete înrudite cu care te poți juca, de la care poți învăța și cu care poți împărtăși. Grupurile precum această haită de lupi sunt formate din indivizi care pot acționa împreună, ca unul, în diferite împrejurări respectând anumite protocoale și legi comune. Această haită de lupi te va învăța obiceiurile lor și pentru o vreme vei fi unul dintre ei.Ești în siguranță cu haita ta și împreună veți râde, vă veți juca și vă veți hrăni unul pe altul cu legături de rudenie, cu simțul de a fi acasă, cu un simț al apartenenței pe care nu l-ai simțit de ceva vreme. Fii conștient(ă) că ei nu îți cer să fii altfel decât ești, ci doar să le respecți regulile cât timp ești printre ei. Strălucești. ești frumos / frumoasă și simți atâta iubire de la frații și surorile tale.
În timp ce te bucuri de timpul petrecut cu ei, profită de acest moment pentru a te juca, a râde, a dormi și a te reface. Te vindeci la un nivel foarte profund, la nivele care pot să nu fie niciodată vizibile, dar protecția de care te bucuri, sau de care te vei bucura în curând, îți permite să îți ”schimbi pielea”, să devii total vulnerabil(ă), să îți redescoperi visele și abilitățile pe care le-ai dat deoparte când te-ai maturizat puțin.

DIVINAȚIE
Îți găsești propria familie când te îndepărtezi de oamenii din prezentul tău; familie adoptivă; proscris; se simte mai acasă lângă animale. Individualitatea ta este respectată în acest grup. Lupul este cu tine și la fel tot clanul lupilor, toți frații și toate surorile tale, astfel că este o perioadă bogată în socializare cu multe activități în grupuri. Nu este momentul să stai singur(ă). Curând împrejurările se vor schimba dar trebuie să știi că datorită protecției din acest moment poți să reziști oricărui asalt asupra sistemelor tale de apărare și că cei apropiați ție deja înlătură granițele, păzind ușile dintre lumi, și că ești în deplină siguranță fiindcă ai mulți protectori care pot să facă de pază și să doarmă cu rândul, veghindu-te mereu și mereu. Pacea minții tale se dezvoltă și cu cât arăți mai multă recunoștință față de lumea naturii cu atât această pace adâncă va crește și va dura mai mult. Chiar când vine momentul să pleci, pentru că va veni curând, vei fi capabil(ă) să schimbi acest mediu cu un altul nou pe deplin protejat și cu o mare cantitate de ajutor. Clanul tău nu este niciodată departe de tine și nu te va abandona niciodată, odată ce ați schimbat piei împreună. Această loialitate durează pentru totdeauna.