Mesajul Zilei de 11 august 2021 – REGINA VERII

Regina Verii este frumoasă şi senină. Când eşti în prezenţa ei, te învăluie o senzaţie de calm. Ea radiază iubire şi pace. Regina ştie, de asemenea, ce gândeşti tu! Este extrem de intuitivă şi îţi înţelege inima mai bine chiar decât tine. De aceea, este un consilier deosebit care te poate ajuta să capeţi claritate în orice situaţia care te tulbură.

Această Regină are o profundă iubire pentru prieteni şi familie şi va fi acolo pentru tine. De fapt, ea este acolo pentru toată lumea. Având inimă tandră şi caritabilă, este posibil să dea prea mult. De aceea ai putea să o simţi pe Regina Verii ca pe o persoană epuizată şi prudentă. A dat foarte mult şi nu întotdeauna a primit în egală măsură.  A experimentat pierderea…şi în acea pierdere e posibil să fi devenit mai înţeleaptă şi cu mai mult discernământ cu privire la cei pe care îi lasă să intre.

Regina stă pe un câmp, înconjurată de alte zâne. Floarea Soarelui sugerează faptul că ea poate crea fericire, de aceea atât de mulţi tânjesc după atenţia ei.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Un prieten apropiat şi de încredere. Susţinerea unei cauze importante. Protejarea celor care au nevoie de ajutor. Asigură-te că dai dar şi primeşti. Un învăţător spiritual