Mesajul Zilei de 11 august 2023 – TREZIRE

Este timpul pentru o schimbare de perspectivă. Faptul de a-ţi vedea provocările într-un mod diferit te poate ajuta să găseşti un nou sens vieţii sau unei situaţii stagnante. Cere lui Dumnezeu, îngerilor şi zânelor să îţi dea semne care să te ajute să percepi lucrurile în cu totul altă lumină. Această carte mai apare şi ca să îţi arate cât de minunat(ă), eclectic(ă) şi magic(ă) eşti! Când alţii apreciază calităţi ale tale pe care tu le consideri „ciudate” sau „neobişnuite” ajungi să înţelegi incredibilul potenţial şi incredibila putere care stau în faptul de a fi tu însuţi / însăţi, unic(ă) aşa cum eşti.

Aceasta este o carte a carităţii şi bunătăţii. Aşa cum zânele sunt dornice să vină şi să te ajute pe calea ta, şi ţie ţi se cere să faci acelaşi lucru pentru cei în nevoie. Este frumos să îţi extinzi ajutorul şi compasiunea către alţii. Aminteşte-ţi însă să păstrezi un echilibru ca să nu cazi într-un model nesănătos de a dărui în mod excesiv.

Zâna masculină din imagine stă cu capul în jos ceea ce îi dă un nou mod de a reflecta asupra propriei situaţii. Simbolul tradiţional yin-yang se află la picioarele sale în timp ce el caută adevăratul echilibru în viaţă.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Un nou punct de vedere. A vedea dincolo de aparenţe.Acţiune ascunsă în spatele unei aparente stagnări.A dărui pentru ca şi alţii să poată beneficia.