Mesajul Zilei de 11 decembrie 2021 – VINDECARE

Aceasta este o carte puternică, deoarece simbolizează puterea rugăciunii. Cererile tale în ceea ce priveşte vindecarea au fost auzite şi au primit răspuns. Situaţia este înconjurată de iubirea reconfortantă a lui Dumnezeu şi se rezolvă în chip miraculos. Rugăciunile tale sunt deosebit de puternice, deci susţine-le. Ai putea dori să te alături altora în devotament (cum ar fi de exemplu un grup de rugăciune, sau biserică) pentru a amplifica procesul.

Acesta este totodată şi un mesaj despre abilităţile tale de vindecare şi o chemare din Ceruri să foloseşti toate aceste talente pentru a-i ajuta pe alţii într-un mod mai puternic. Dacă alegi să urmezi această chemare, Dumnezeu va deschide uşi pentru cariera ta. Sf. Padre Pio, care şi vindecă dar şi ajută pe cei care pornesc pe această cale, te va inspira şi proteja pe măsură ce faci aceste schimbări necesare în viaţa ta.

Sf. Padre Pio a fost un lucrător neobosit, devotat în a ajuta personal miile de oameni care i-au vizitat biserica şi spitalul din Italia. În plus, experienţele sale mistice şi vindecările miraculoase sunt legendare. Pe când a îngenuncheat în faţa unui crucifix, i-au apărut pe corp stigmate care au persistat vreme de 50 de ani, până cu puțin timp înainte de moartea sa. Mulți oameni au avut viziuni cu Sf.Padre Pio şi au beneficiat de vindecări miraculoase şi protecţie împotriva răului, în urma acestora.