Mesajul Zilei de 11 februarie 2021 – UMBLĂTORUL DIN VIS

ALIAT: Când Umblătorul din Vis îți este aliat, visele pot deveni realitate și chiar devin. Și totuși ele sunt de două feluri: cele ale micului Eu și cele ale Divinității. Spiritul are un vis pentru tine, care e numai și numai al tău și tot ce trebuie să faci este să ceri iar acesta se va desfășura ca prin magie.
Tu joci un rol important și unic în visul divin al acestei lumi. Atunci când întrebi ”Acesta este visul pentru mine, care la rândul lui servește unui vis mai mare?” cea mai frumoasă viziune a vieții tale sevește binele suprem al celorlalți de asemenea. Doar simpla acțiune de a întreba va aduce imediat răspunsul.
Umblătorul din Vis este lângă tine pentru a te ajuta să te miști fără efort printre iluzii observând Adevărul și sărbătorind trezirea visului vieții tale care vine ca o consecință.

PROVOCARE: Umblătorul din Vis te provoacă să te trezești din somnul tău neodihnitor în care nu visezi deloc. Acesta este momentul să îți amintești ție însuți despre lucrurile care te pasionează și despre aspirațiile pe care le-ai lăsat în urmă. Poate că este timpul să reconsideri și să îți permiți din nou acele prețioase vise. Nu renunța la ele. Există întotdeauna o cale pe care ele se pot întoarce la tine atâta vreme cât nu încerci să dictezi forma sub care să vină.
Un alt mod de a accepta provocările Umblătorului din Vis este atunci când ești în mijlocul unui coșmar pe care ți l-ai creat tu sau alții. Trezește-te și nu te încrâncena, fiindcă acesta nu face decât să îți amintească faptul că Divinitatea te va conduce ajutându-te să ieși din visul urât și să intri într-un altul mult mai bun. O să treacă și asta.
Fii conștient(ă) de faptul că ai un scop special și unic. Întotdeauna influențezi activ realitatea prin intermediul gândurilor și reacțiilor la provocările vieții