Mesajul Zilei de 11 ianuarie 2021 – DRAGONUL AURIU HRISTIC

DESPRE: Dragonii Aurii Hristici sunt dragoni de a 5-a dimensiune cu câmpuri mari de energie aurie. Ei pot să acceseze Lumina Hristică a iubirii necondiţionate la o frecvenţă de a 9-a dimensiune, ceea ce reprezintă cea mai elevată faţetă a energiei iubirii care ne este disponibilă în acest moment, şi să o toarne în noi la nivelul maxim la care o putem absorbi. Ei vor veni la noi de ziua noastră de naştere sau cu anumite ocazii speciale de sărbătorire şi ne vor inunda cu darul cosmic al acestei lumini speciale.

CĂLĂUZIRE: Eşti binecuvântat(ă) să primeşti această carte deoarece luminoşii Dragoni Aurii Hristici te inundă cu cea mai pură Lumină a lui Hristos. Ei îţi vor a aminti că inima ta este incredibil de puternică şi vor turna iubire pură în centrul ei pentru a o deschide şi mai mult. Fii pregătit(ă) să accepţi această iubire şi apoi să o răspândeşti şi către alţii.
Aceşti dragoni mai vin să îţi reamintească şi că ai o legătură specială cu Epoca de Aur a Atlantidei. Poate să fi fost o încarnare sau să fi fost corpul tău spiritual. Este timpul să îţi aminteşti cine eşti, aşa că cere Dragonilor Aurii Hristici să te ajute să îţi recuperezi darurile şi talentele în timpul stării de somn/vis.
Ceea ce îţi dau Dragonii Aurii Hristici poţi distribui şi altora, deci radiază energia aurie a lui Hristos către cei cu care vii în contact astăzi.