Mesajul Zilei de 11 ianuarie 2024 – SCHIMB DE CADOURI

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Legea Dăruirii și Primirii, valute, schimburi comerciale, cântărirea prețului și determinarea valorii

MESAJUL ORACOLULUI: Intri într-o perioadă productivă și prosperă în care ți se oferă toate tipurile de oportunități. Ai tot ce îți trebuie pentru a profita de ele. Totuși, pentru a face acest lucru trebuie să pui în joc timp, să faci schimburi de experiență și abilități și să te dedici trup și suflet scopului pe care ai decis să îl urmezi. Poți să o faci! Ai tot ce îți trebuie ca să ai succes și să fii aliniat(ă) cu Legea Dăruirii și Primirii. Trebuie să intri în acest dans între a da și a lua, a trage și a împinge, a face și a fi. Dacă vei lăsa frica să îți determine alegerile te poți epuiza sau poți crea un dezechilibru. Acesta nu este un moment în care doar să faci, să faci, să faci. Utilizează-ți înțelept valuta de schimb și fii conștient(ă) de valoarea pe care ceilalți o aduc vieții tale.

MESAJ PE RELAȚII: Iubirea este un schimb de energie a vieții între două ființe. Când este reciprocă, crește exponențial. Trebuie să dai și să primești pentru ca iubirea să înflorească și abundența să curgă liber între voi. Spiritul vrea să începi să accepți toate binecuvântările care te așteaptă precum și celelalte daruri în schimb. Deschide-ți inima și permite-i să se umple! Lasă iubirea să intre și de asemenea dă-i voie să se reverse în afară. Astăzi iubirea este într-adevăr a ta.

MESAJ PE PROSPERITATE: Toată munca ta asiduă și toate eforturile tale – angajamentul tău de a învăța, crea și petrece timpul în mod înțelept – vor fi răsplătite în moduri pe care nici nu le-ai anticipat. Faptul de a te dărui pe tine însuţi (însăţi) – timpul tău, ideile tale, energia intențiilor tale – primesc răspuns din partea universului care îți trimite semne și semnale aliniind sincronicități sub forma întâlnirilor și a oportunităților pentru a-ți aduce succes și nu numai. Totul este un schimb. Continuă să faci ceea ce faci. Intențiile bune sunt returnate înzecit.

MESAJ DE PROTECȚIE: Ai grijă pentru ce te rogi pentru că s-ar putea să primești – și apoi să realizezi că nu ești dispus(ă) să plătești prețul cu care vine. S-ar putea să te trezești într-o situație în care mereu ai vrut să fii dar din care va trebui să ieși sau în care vei eșua pentru că nu vei vrea sau nu vei putea să plătești datoria pe care o implică. Dacă vrei să fii un muzician celebru trebuie să exersezi în fiecare zi. Dacă vrei să fii milionar vei avea responsabilitatea de a gestiona banii și de a plăti taxele. Chiar și ceea ce ”cade din cer” are un preț. Este în regulă însă deoarece Spiritul te va ajuta să ajungi la echilibru, cu timpul. Un alt mesaj aici are rolul de a-ți aminti că dacă vei fi mereu cel care dăruiește și niciodată cel care primește se va reflecta în multe relații din viața ta în care te vei regăsi în postura de victimă, într-o dinamică co-dependentă sau având senzația falsă că deții controlul.Ceilalți s-ar putea să te preseze să te justifici. A sosit timpul să iei distanță față de acest gen de dezechilibru.A fi conștient(ă) că este nevoie atât de a dărui cât și de a primi este primul pas pe calea împlinirii destinului tău. Totul este bine și din ce în ce mai bine.Nu doar că poți gestiona această situație dar poți și prospera pe seama ei!