Mesajul Zilei de 11 iunie 2021 – TORUS

TORUS
Energie magnetică

Torus este o piesă a Geometriei Sacre care, atunci când este privită ca formă tridimensională, arată ca o gogoaşă. Este forma primară a Universului. Inima umană are 7  muşchi care formează un torus. Este forma câmpurilor magnetice ale pământului. Figura mai mică este un vortex torus care a fost creat ca şi formaţiune în lanurile de grâu în Anglia în 1999.

Această carte vă conectează la câmpurile energetice ale pământului şi creează conexiunea inimii cu acestea, Se poate să vă simţiţi deconectaţi şi singuri. Este posibil să aveţi nevoie de o explozie de dragoste necondiţionată pentru a vă ajuta să treceţi peste situaţia dificilă. Poate că pur şi simplu aveţi nevoie de o doză de împământare în acest moment. Profitaţi astăzi de ocazia de a găsi un loc în natură, oricât de mic ar fi, şi reconectaţi-vă la energia planetei. folosiţi-vă toate simţurile şi simţiţi cu adevărat această conexiune magică. Aceasta este energia Mamei Pământ.  Ea vă hrăneşte şi vă împământează în fiinţa voastră dragostea şi stabilitatea de care aveţi nevoie pentru a înţelege cât de trecătoare sunt încercările şi cât de incredibile sunt miracolele vieţii.

ASPECT INVERSAT: Energia voastră este împrăştiată şi nu reuşiţi să vă concentraţi. Circumstanţele v-au scos din echilibru şi faceţi tot ce puteţi voi mai bine doar pentru a trece de fiecare zi în parte. Opriţi-vă şi ascultaţi bătaia inimii, Vizualizaţi-vă inima ca pe un aliat şi sfătuitor care este mereu la dispoziţia voastră. Ascultaţi înţelepciunea sa şi permiteţi-i să vă stabilizeze energia.