Mesajul Zilei de 11 mai 2021 – SCHIMBARE DE CARIERĂ

Această carte vine la tine ca o validare a sentimentului că este momentul să îți schimbi profesia. Pe cât de obosit(ă) și plictisit(ă) ești de activitatea pe care o desfășori în prezent, pe atât de mult te lupți cu nesiguranța de a face schimbarea. Ești îngrijorat(ă) cu privire la bani și alte aspecte pe care le implică această decizie. Din fericire însă îngerii îți transmit că te susțin și te ajută!

În loc să te gândești la ce s-ar putea întâmpla rău, permite-ți să visezi cu ochii deschiși la posibilitățile pozitive. Vezi-te scufundat într-o carieră semnificativă, având un venit minunat și reușind în tot ce întreprinzi. Imaginează-te trezindu-te dimineața emoționat(ă) cu gândul la ziua care începe. Toate acestea sunt posibilități reale dacă ești dispus(ă) să îți asculți ghidarea interioară.

Îngerii te voe ghida intuitiv, pas cu pas, deci te rog nu te întrece pe tine și nu face mișcări bruște. Mai bine stai profund ancorat(ă) în prezent și angajează-te că faci tot ce poți mai bine. Schimbarea ta de carieră ar putea fi treptată, pentru început ai putea lucra part-time într-un alt domeniu. Dar lumina de la capătul tunelului te ajută să rămâi pozitiv(ă) în ceea ce privește situația de acum.