Mesajul Zilei de 11 noiembrie 2023 – MAREA DOAMNĂ A IUBIRII ŞI COMPASIUNII

ALIAT: Când Marea Doamnă a Iubirii și Compasiunii apare ca aliatul tău, îți aduce un mesaj profund semnificativ: îți reamintește că doar Iubirea este reală. Este singura putere adevărată și necondiționată care stă la baza tuturor mijloacelor de manifestare a nevăzutului în lumea materială.
Cea mai mare putere creatoare a iubirii este aprinsă de acțiunea compasiunii conștiente. Generozitatea inimii, admirația, respectul și empatia pentru toate ființele vii îți aduc puterea profundă de a trăi o viață fericită și mulțumită. Iubirea, compasiunea și bunătatea față de tot trebuie să fie impulsul din spatele gândurilor, sentimentelor și acțiunilor tale, când intenția ta este să creezi o viață prosperă și abundentă. Iubirea necondiționată se va întoarce la tine înzecit.
Marea Doamnă îți mai amintește și că, atunci când ea alege să îți fie aliat, îți aduce și dovezi că ești iubit(ă). Toate felurile de sincronicități se aliniază în favoarea ta.
Dacă întrebarea ta este despre o relație, ți se cere să te gândești la cealaltă persoană și să îți pui întrebarea ce este spre binele ei suprem. Dăruiește fără egoism, fără să ceri sau să aștepți nimic în schimb, și detașează-te. Ceea ce este al tău va veni la tine. Bunătatea se întoarce întotdeauna, într-un fel sau altul. Cu siguranță vei primi înapoi ce ai dăruit… în mai multe moduri decât ți-ai putea imagina.

PROVOCARE: Când Marea Doamnă a Iubirii și Compasiunii îți apare ca o provocare, ea îți aduce aminte cu blândețe să nu mai fii atât de centrat(ă) pe tine. Ego-ul ți-a întins o cursă perfidă. Probabil că ai uitat că pentru a crea o viață de abundență trebuie să fii și conștient(ă) ce impact au alegerile tale asupra celor din jurul tău. Încerci cumva să îi manipulezi pe ceilalți pentru a obține ce dorești fără să ai considerație și pentru ei?
E posibil și ca intențiile tale bune să fie despre a oferi prea mult ajutor altora, astfel încât să determini să rămână pe loc, împiedicându-i să crească și să evolueze? Câteodată e bine să îi lași pe ceilalți să se lovească de pragul de sus cu suferința lor decât să încerci să le-o ușurezi tu. Câteodată pentru a fi bun(ă) e necesar să fii ”crud(ă)”.
Fii conștient(ă) de faptul că nu ești singur(ă) în această lume. Începe să te comporți ca și cum Dumnezeu din întreaga viață și din orice persoană, contează. Amintește-ți că lumea vie este o comunitate sacră și că ești o parte magică și importantă din ea. Dar că nu ești singurul / singura care contează.
Marea Doamnă a Iubirii și Compasiunii te așteaptă pentru a te ghida, pentru a-ți fi prietenă și aliată. Gândește-te și la ceilalți, iar ea îți va orchestra succesul suprem