Mesajul Zilei de 11 octombrie 2021 – DISCERNĂMÂNTUL SPIRITUAL

Atunci când o ființă umană pură și plină de aspirație reușește să intre în posesia Cărții Secrete a Arhanghelului Raziel în care este cuprinsă o mare parte din Cunoașterea Ezoterică Cerească și pământească, arhanghelul Raziel ghidează acea ființă umană în descifrarea și înțelegerea, cu ajutorul său, a tainelor teribile care sunt prezentate în respectiva carte. Cartea a fost transmisă din generație în generație ajungând până la Noe. Pe lângă multe taine pe care i le-a revelat, Cartea cea Secretă a Arhanghelului Raziel l-a ajutat pe Noe să discearnă binele de rău.

În Cartea cea Secretă a Arhanghelului Raziel, despre care se spune că a fost primul obiect pe care miticul Noe l-a dus în corabia sa se spune că era prezentată esența tradiției spirituale ebraice precum și câteva legi dumnezeiești. Arhanghelul Raziel este cel care acționează de fiecare dată când este necesar în sensul revelării – pentru ființele umane pure, pline de aspirație și pregătire, a tradiției spirituale primordiale și a anumitor taine dumnezeiești și totodată el are o misiune ce este în legătură cu protejarea tradițiilor spirituale autentice și centrelor spirituale pure și autentice de agresiunea celor răi, mai ales în epoca actuală care este o epocă a decăderii spirituale, kali yuga.

Arhanghelul Raziel își revelează tainele exorcizării și alungării entităților demoniace precum și misterul alchimizării și transformării profunde a aspectelor inferioare din ființă.

SFATURI POSIBILE

* Poți rezolva situația dată cu ușurință datorită discernământului tău remarcabil care te va conduce pas cu pas. Alege de fiecare dată binele și succesul va fi de partea ta. Ai acces la Punctul de Vedere al lui Dumnezeu ceea ce este o prețioasă calitate oferită doar celor puțini. Mai rămâne să te raportezi la el de câte ori ai de luat o decizie iar în timp urmărește ca această raportare înțeleaptă să devină o obișnuință – ceea ce te va ajuta să dispui întotdeauna în mod spontan de Inspirația Divină. Ești susținut de Raziel.

* Situația cu care te confrunți se datorează unor agresiuni exterioare. Ai forța lăuntrică să le înfrunți. Succesul este de partea ta grație sprijinului neprețuit al lui Raziel care a ales să te protejeze. Apelează-l cu încredere deplină.

* Dacă grupul spiritual sau comunitatea bazată pe o tradiție spirituală autentică din care faci parte se confruntă cu dificultăți, aceasta se datorează agresiunii exterioare a unor forțe malefice. Nu te îngrijora. Raziel susține cauza nobilă a acestei grupări și împreună veți învinge orice greutate. Cere-i ajutorul și inspirația!

* A venit momentul să te preocupe starea ta lăuntrică. Începe printr-o purificare, atât a ambianței în care trăiești, cât și a ființei tale. Continuă cu transformarea tuturor tendințelor tale inferioare nefaste, în opusul lor. Uneori eliminarea unor obișnuințe rele din propria ta viață este echivalentă cu o adevărată exorcizare. Dacă vei face aceasta te vei bucura într-adevăr de o stare de eliberare care va face loc fericirii și armoniei în ființa ta. Transformă veninul din ființa ta în Nectar Divin! Raziel îți este alături și abia așteaptă să te ajute