Mesajul Zilei de 12 septembrie 2022 – GENEROZITATE

Ţi se cere să începi sau să continui să oferi timp, bani, asistenţă sau bunuri. Acest act te ajută să conştientizezi cât de mult ai, îţi oferă un sentiment de abundenţă şi automat atrage o mai mare prosperitate în viaţa ta.

Cu cât dai mai mult, cu atât primeşti mai mult. Contribuie cu bucurie şi rămâi total detaşat(ă) de  rezultatul ofrandei tale. Sf.Nicolae îţi aminteşte  fericirea pe care o primeşti atunci când dăruieşti celorlalţi din spiritul iubirii. Permite-ţi să fii surprins(ă) de modul în care îţi returnează Universul.

Legendara generozitate a Sf.Nicolae a făcut ca acesta să fie numit „Santa Claus” (Moş Crăciun) şi să devină sfântul patron al copiilor şi nevoiaşilor. Una dintre cele mai celebre povestiri despre el descrie salvarea a trei fete pe care tatăl lor voia să le trimită să se prostitueze ca să salveze familia apăsată de sărăcie. Atunci, sfântul a aruncat prin fereastră, în dormitorul fetelor, 3 pungi cu galbeni, pentru a le asigura viitorul. Sf.Nicolae a ajutat şi la reeducarea hoţilor  şi i-a asistat pe cei închişi pe nedrept. Îl poţi chema să-ţi inspire şi ghideze munca de voluntariat, precum şi să-ţi arate cele mai bune moduri în care poţi dona.