Mesajul Zilei de 12 august 2023 – IUBIRE DE LA PĂRINŢII TĂI

Această carte îți spune că tatăl tău și mama ta te iubesc, chiar dacă poate uneori nu ești capabil(ă) să simți iubirea lor. Fiecare persoană își arată iubirea în mod diferit – unii prin acțiunile lor, cum ar fi faptul de a-ți face daruri sau a încerca să te ajute. Alți oameni se exprimă prin cuvinte rostite sau scrise. Dacă tatăl tău și mama ta își arată iubirea în moduri pe care nu le înțelegi, vorbește deschis cu ei despre ceea ce simți.

Legătura dintre părinți și copii este indestructibilă, orice s-ar întâmpla. Chiar în momentele de mânie, părinții și copiii se iubesc profund. Dacă te concentrezi pe această iubire, ea se va fortifica și mai mult. Această iubire ajută pe toată lumea să se simtă mai bine și să meargă înainte mai ușor.

Dacă mama ta și tatăl tău sunt supărați unul pe celălalt. tu continuă să îi iubești pe amândoi la fel. Nu este nevoie să iei partea niciunuia dintre ei. La urma urmei, în fiecare din noi există o parte bună. Dumnezeu a pus iubire în orice persoană. Iubirea ta pentru mama ta sau tatăl tău este mereu puternică chiar și dacă nu îi vezi prea mult sau prea des. Focalizează-te pe ceea ce este bun în mama ta și în tatăl tău pentru a-i ajuta – iar tu fii cât de iubitor / iubitoare poți fi.