Mesajul Zilei de 12 ianuarie 2022 – ELIZABETH ŞI LEUL

ELIZABETH ȘI LEUL VORBESC:
Acum trebuie să îți exprimi autoritatea și să arăți că oamenii care au crezut în tine au avut dreptate. Când ai ceva important de făcut, este natural că teama și discursul interior plin de frică vor intra în scenă. Este înțelept să înțelegi că vor fi momente când te vei întreba dacă poți să continui și vor fi și momente când o existență mai simplă, mai ușoară, asemănătoare celei a unui sclav, ar fi de preferat acestei zbateri permanente pentru a fi suveranul vieții tale – liderul și educatorul altora. Dar dacă te ridici la înălțimea acestei oferte iar ceilalți te vor urma pentru o vreme, vei depăși un pericol imposibil – și vei arăta cât de puternică este inima ta. Leul va merge alături de tine. Vei deveni suveran.

DESPRE ELIZABETH ȘI LEUL:
Cei doi au mers înainte ca unul singur – sunt indivizibili, masculinul în feminin, amândoi divini, amândoi interschimbabili Elizabeth și Leul ți-au apărut cu un motiv. Nu este doar energia magnificului Leu – simțul regalității, demnității, răgetul înfricoșător care îți îngheață sângele, coama lui enormă, puterea sau viteza, abilitatea sa de a accepta generozitatea și ofrandele. Este prezența de comandant, de regină, pe care o are Elizabeth, o formă schimbătoare cu sânge de zână care arată ce înseamnă să înduri pericol după pericol și în final să conduci trupele la victorii imposibile. Ca să ai și tu o victorie după alta trebuie să descoperi inima de leu din interiorul tău, sângele regal din inima ta și mândria care te face să te ridici și să spui altora cuvinte inspiratoare. Vei cădea, dar întocmai ca și Elizabeth, prințesa triumfătoare, care s-a ridicat din nou și din nou, vei fi înțelept / înțeleaptă, educat(ă), instruit(ă), pacifist(ă) și plin(ă) de curaj. Mulți îți vor urma călăuzirea inspirațională iar lumea va aduce mulțumiri pline de bucurie curajului tău.

DIVINAȚIE:
Trebuie să ții un discurs răscolitor, să gestionezi un grup de oameni cu probleme, să te confrunți cu o mare amenințare și cumva să te descurci cu resurse extrem de puține. Ești un lider! Vei triumfa dacă îți vei aminti că sângele care îți curge prin vene duce cu el curaj și putere statornică. Nimic nu te face să dai înapoi. Înțelege că acum ceea ce reprezinți tu are o imensă putere simbolică. Trebuie să te îmbraci și să vorbești în mod corespunzător și pentru o vreme trebuie să îți investești energia într-o cauză mai nobilă. Există oameni și ființe care se bazează pe exemplul tău. Vei fi promovat(ă) și cu această mare și nouă binecuvântare va veni și o mare responsabilitate. Ești la înălțimea provocării – din nou și din nou și din nou. Fie că îți place sau nu – ești un lider. Acum arată că poți fi unul fantastic.