Mesajul Zilei de 12 ianuarie 2023 – VESICA PISCIS

Portalul naşterii

Numărul doi devine creaţia prin Vesica Piscis. Este întrepătrunderea a două cercuri sau sfere ce reprezintă doi întregi şi devine astfel un portal al naşterii. Este locul naşterii, unde oameni şi idei se unesc într-o înţelegere mutuală şi pe un teren comun.

Această carte vă îndeamnă să examinaţi interacţiunile pe care le aveţi atât cu cei dragi cât şi cu colegii. Sunteţi co-creator / creatoare al unei expresii sinergetice a înţelepciunii împărtăşite şi a respectului? Sunteţi de aceeaşi părere? Spuneţi adevărul în mod mutual? Atunci alegerea cărţii Vesica Piscis confirmă plenitudinea relaţiilor voastre şi onorează potenţialul care ia fiinţă ca rezultat al respectului şi cooperării.

Dacă, pe de altă parte, sferele de influenţă se suprapun într-o configurare care nu se află în centru, este probabil să vă consideraţi nesatisfăcut(ă) şi să căutaţi împlinirea în altă parte. Dacă acesta este cazul, întrebarea potrivită este dacă este posibil să realiniaţi energiile şi să aduceţi un nou sentiment de echilibru şi cooperare. Luaţi măsuri pentru a aduce această ajustare astfel încât toate relaţiile voastre să ia naştere întru creştere şi o mai mare înţelegere.

 ASPECT INVERSAT:

Nu sunteţi în consens cu subiectul întrebării voastre. Vor fi necesare  eforturi considerabile de ambele părţi pentru a aduce un rezultat pozitiv. Întrebaţi-vă dacă asta este ceea ce vă doriţi, sau dacă alegerea cea mai  bună ar fi să vă îndepărtaţi de această situaţie dezechilibrată.