Mesajul Zilei de 12 iunie 2021 – EXPRIMARE CREATIVĂ

Ai extras această carte cel mai probabil pentru că te simţi înţepenit(ă) sau blocat(ă) Îngerii te ghidează să îţi trezeşti creativitatea angajându-te fără întârziere într.o artă sau meşteşug. Demersul artistic nu trebuie să fie văzut sau auzit de alţi oameni şi nu este în mod necesar produsul finit al scopului vieţii tale. Este actul expresiei creative – nu forma pe care o îmbrăţişează – care este important aici.

Când lucrezi cu lumină, sunet, culoare sau muzică, mintea ta călătoreşte în dimensiuni unde îţi poţi auzi mai bine călăuzirea divină. Expresia creativă este o revărsare de iubire şi lumină care îţi permite să te conectezi cu Dumnezeu şi îngerii la o frecvenţă foarte înaltă. Aşa că în timp ce pictezi, cânţi, faci bijuterii, aranjezi flori sau orice ai ales să faci, poţi primi mesaje importante legate de scopul vieţii tale.

Este important să treci la acţiune fără întârziere sau ezitare şi să nu respingi nicio decizie cu privire la ce anume ar trebui să fie arta ta. Perfecţiionismul face parte din blocajul original pe care trebuie să îl înlături pe căi creative.Deci pune mâna pe o pensulă şi lasă să înceapă vindecarea interioară