Mesajul Zilei de 12 mai 2021 – CURĂŢĂ-ŢI ENERGIA

„Treci prin frici, ca să determini schimbarea”

Ganesha înlătură obstacolele care îţi împiedică progresul. Înlăturarea acestor obstacole va determina o schimbare în conştiinţă – odată cu distrugerea apare creaţia. Îmbrăţişează oportunitatea de schimbare şi de a trece într-o fază pozitivă a libertăţii. Vei trece printr-o schimbare majoră, fie că este pe plan spiritual, fie că este în viaţa ta personală. O schimbare de viaţă „cheie” este chiar după colţ.  Este timpul să ieşi din zona de confort. Fără îndoială că eşti conştient(ă) de unele dintre provocările care se aştern în faţa ta, dar fii conştient(ă) că unele dintre ele pot fi la nivel subconştient.

Crezi în tine şi în abilitatea ta de a depăşi obstacolele. Fie că este vorba de viaţa ta personală sau profesională, perspectiva corectă poate avea nevoie de mult timp pentru a te susţine în timpurile pline de provocări.

Una dintre multiplele provocări zilnice este curăţarea vibraţiilor joase, nedorite, din corpul tău fizic, din aura ta şi din mediul tău personal.  Cum îţi cureţi şi echilibrezi energia pentru a te alinia cu scopul tău divin? Poate că alegi să îţi echilibrezi chakrele luând o binemeritată pauză sau ieşind afară, să iei o gură de aer proaspăt. Ia în considerare o baie cu sare şi foloseşte tămâie sau salvie albă sau uleiuri esenţiale de lavandă, cuişoare sau busuioc, pentru a-ţi curăţa casa.  Meditaţia regulată îţi va aduce liniştea de care ai nevoie pentru a te asigura că auzi clar mesajele care îţi sunt transmie şi de asemenea te va ajuta să aduci mai mult calm în viaţa ta. Aminteşte-ţi să îl chemi în ajutor pe Ganesha. Cere-i să meargă alături de tine şi să îţi arate beneficiile pe care le vei obţine în urma curăţării.