Mesajul Zilei de 12 mai 2024 – ÎMBRĂŢIŞEAZĂ

„Crezi în tine şi în ceilalţi, pentru a descoperi o semnificaţie mai profundă a fiinţei tale”

Recunoaşte faptul că interacţiunile tale cu alţii sunt importante. Relaţiile sănătoase necesită multă muncă pentru a le menţine. În multe părţi ale lumii îmbrăţişarea este considerată o formă familiară de salut, în afară de a fi un mod de conştientizare a susţinerii şi reasigurării pentru o altă persoană.

Ganesha te încurajează să îţi păstrezi inima plină de compasiune. Fii grijuliu / grijulie cu tine şi cu alţii. Ai mult de câştigat din faptul de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă practică, cu-picioarele-pe-pământ când e vorba de a avea de a face cu alţii sau cu propriile tale circumstanţe. Orientează-te către crearea unei vieţi echilibrate pentru tine. Aminteşte-ţi că atunci când eşti senin(ă) poţi împlini mai multe. Fii imaginativ(ă) şi de ajutor. Ocupă-te de situaţii de îndată ce ele apar. Păstrează-ţi isteţimea atunci când determini cel mai bun curs al acţiunii şi caută soluţii simple pentru rezolvarea problemelor cu minimum de deranj.

În funcţie de relaţiile cu oamenii implicaţi, o îmbrăţişare poate semnifica familiaritate, iubire, afecţiune sau prietenie. O persoană poate îmbrăţişa o alta pentru a-i arăta susţinere, alinare sau pentru a o consola. Are loc un schimb energetic atunci când dai şi primeşti în acelaşi timp.