Mesajul Zilei de 12 noiembrie 2021 – DOMN

MESAJ: Nu te teme să  preiei conducerea sau să te faci auzit(ă). Fii puternic(ă)

DESPRE: Domnul (the Lord) este soţul Doamnei (the Lady) şi este echivalentul Împăratului din Tarotul tradiţional. El reprezintă un bărbat autoritar care nu se teme să aplice legea. Dar asta nu înseamnă că este furios sau şovin. Este sigur pe sine, demn de încredere şi ambiţios – un om de onoare care şi-a câştigat locul în societate.

Domnul din acest oracol are un echipament cu cap de berbec şi o coroană făcută din coarne de cerb ceea ce arată că este bine înrădăcinat în pământ şi îşi protejează poporul. Aerul său regal arată că are bun gust pentru lucrurile rafinate ale vieţii fiind în acelaşi timp sensibil la cei mai puţin norocoşi ca el.

MESAJ EXTINS: Uneori trebuie să preiei controlul pentru a fi onorat. Dacă simţi că darurile tale sunt luate drept garantate, ca şi cum celorlalţi li se cuvin, este timpul să schimbi asta. Nu există scuze pentru comportament urât, iar strămoşii te încurajează să fii tare pe poziţie şi să vorbeşti cu fermitate, dar cu iubire. Ai energia necesară pentru a depăşi dramele sau energiile care nu acţionează în sensul creşterii tale şi este timpul să  iei atitudine înainte de a te trezi într-o situaţie în care nu vrei să fii. Eşti încurajat(ă) să fii tu şef(ă) în loc să laşi pe alţii să îţi fie.

Cartea aduce şi energia ambiţiei şi poate arăta că ai potenţialul de a urca pe scara profesională – dar numai dacă acţionezi cu autoritate şi arăţi cine eşti cu adevărat