Mesajul Zilei de 12 noiembrie 2022 – PRINȚUL CURCUBEULUI

ALIAT: Când Prințul Curcubeului apare ca aliat, îți amintește de Legea Compensației și de Legea Primirii. După furtunile pe care le-ai îndurat în călătoria ta, Prințul Curcubeului îți aduce o găleată cu aur, ceea ce reprezintă rezultatul faptului că ai folosit toate elementele Luminii tale Interioare și te-ai îndreptat spre cer după ce ai atins tot tărâmul material de la un capăt la altul. Nu este întotdeauna un proces ușor iar munca asiduă trebuie răsplătită prin compensație. Când te aliniezi cu energia faptului de a da valoarea maximă, compensația este inerentă în actul însuși.

PROVOCARE: Prințul Curcubeului îți spune că trebuie să stabilești cât de dedicat(ă) ești drumului tău. Ai dat tot ce poți doar ca să poți fi în control asupra situației? Sfatul său blând este să te anterenezi în a da tot ce poți, în a-ți oferi toată atenția atunci când ești cu cineva și a fi complet prezent(ă) în toate zonele vieții tale. Când vei face asta vei primi mai mult decât încerci să obții fiind așa cum ești acum.

O altă avertizare ar fi aceea că s-ar putea să dai prea mult și să nu îți permiți să primești nimic în compensație. Asta te poate ține în postura de victimă care caută tot timpul ceea ce este nedrept într-o situație. Poate că e timpul să te oprești din a da atât de mult și de a începe să fii mai dispus(ă) să primești. Poate că nu ți se pare confortabil, dar meriți asta așa că de ce să nu permiți? Permite-ți să fii vulnerabil(ă). Este multă putere în asta,