Mesajul Zilei de 12 octombrie 2023 – ALICE ÎNTR-O MARE DE LACRIMI

ALICE ÎNTR-O MARE DE LACRIMI VORBEŞTE:
Tu, ca şi mine, ai scăpat dintr-o situaţie foarte dificilă, dar tu, ca şi mine, ai rămas copleşit(ă) şi chiar traumatizat(ă) de căderea emoţională din zborul tău. Noua locaţie sau situaţie pare să nu fie nicio mare îmbunătăţire faţă de pericolul de care ai fugit. Când facem o schimbare dramatică necesară, rareori suntem purtaţi prin aer de heruvimi şi duşi într-un pat luxos cu puf! Vezi că şi eu plâng şi că şi eu sunt dusă de ape brutale? Cum aş putea măcar să observ creaturile care vin în ajutorul meu? Adesea suntem aruncaţi şi mai adânc în apele necunoscutului – aşa cum am fost eu, aici. În jurul tău sunt cei mici de care îţi pasă şi pentru care te temi – dar priveşte cum ei se ajută reciproc şi fii conştient(ă) că şi tu vei descoperi curând că această mare cedează în favoarea uscatului. Pentru moment, această mare este manifestarea fizică a propriilor tale tristeţi care au fost ignorate atâta timp. Tu eliberezi această durere! Acum ţi-ai conştientizat durerea şi ai plâns din toată inima, iar magia tristă a lacrimilor tale este că eşti încă prizonier(ă) vibraţiei tale emoţionale. Cu ajutorul micului crab şi al şobolanului, fiinţe ale protecţiei, nopţii şi scopului, îţi vei crea puterea de a înota în această mare agitată.

DESPRE ALICE ÎNTR-O MARE DE LACRIMI:
Alice se îneacă, este distrasă. copleşită şi şi-a făcut propria ei mare de lacrimi. Dar ajutorul este pe drum! O să îşi găsească drumul spre ţărm şi atât şobolanul, păstrătorul atâtor „bunuri” ale ei, cât şi crabul, fiinţă a lunii, tandră în interior, o să îi arate în ce direcţie să meargă, şi o să o ajute să îşi lege armura pentru următorul stadiu al călătoriei sale, cu scopul de a-i proteja inima blândă. Şobolanul o va ţine ocupată cu crearea propriei ei hoarde, ajutând-o să fie pregătită şi productivă în loc să fie copleşită de propriile ei emoţii. Cu timpul, Alice îşi va cunoaşte adevărul ei. Ea nu va mai da vina pe nimeni altcineva pentru această mare de lacrimi. Totul va fi bine şi din această mare ea va ieşi de îndată ce va înţelege sursa confuziilor ei şi a emoţiilor ei dezechilibrate! Plânsul fără sfârşit va înceta, iar picioarele ei vor găsi un scop şi vor ateriza pe siguranţa pământului care va fi a ei, din nou.

DIVINAŢIE:
Ai trecut printr-o perioadă foarte emoţională şi în sfârşit te-ai eliberat de nevoia de a te agăţa. Ai eliberat – şi ai fost eliberată – iar bilanţul emoţional care a urmat a fost copleşitor. Eşti pe cale să vezi că tristeţea ta poate continua să creeze apele dure care te-au aruncat şi să vezi în final că o să ajungi la mal. Acum provocarea este să ieşi din asta, cu înţelepciune, fără să repeţi lucrurile care au dus la această manifestare. Poţi să o faci şi, fiind mai mult ca şobolanul, cu natura lui fermă şi compartimentată, sau ca crabul, cu carapacea sa exterioară de protecţie, o să depăşeşti aceste timpuri dificile. Eşti mai înţelept / înţeleaptă acum, mai puţin emoţional(ă), mai puţin susceptibil(ă) de a fi rănit(ă) şi mult mai capabil(ă) de a rămâne tu însuţi / însăţi şi chiar să mergi prin această lume aspră, aşa cum o faci. Dacă te simţi foarte singur(ă), ajutorul va veni şi va fi în curând cu tine. Deşi poate că simţi că ai făcut o mare greşeală, având în vedere toată această revoltă, în timp vei şti că ai făcut exact ceea ce trebuia. Şterge-ţi lacrimile. Ajutorul este aici. Bravo pentru că ai făcut o schimbare aşa de importantă.