Mesajul Zilei de 13 aprilie 2021 – EPIFANIE

Această carte arată că eşti angajat(ă) în demersul de căutare a adevăratului sine! Meditaţia şi timpul petrecut în linişte aduc revelaţii minunate cu privire la adevărata natură a inimii tale şi la scopul vieţii tale. Nu este o perioadă de singurătate, ci de bucurie interioară  şi de explorare a luminii divine din interiorul tău.

Este posibil să găseşti un mentor care se arată magic la momentul potrivit. Ar putea însemna şi că e timpul să îţi începi călătoria spirituală alături de alţii care caută un mentor. Arhanghelul Raziel îşi ţine felinarul iluminării ca să îţi ureze bun venit pe vârful de munte unde te aşteaptă descoperirea sinelui.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Ia în considerare misterele vieţii. Petrece timp în linişte şi singurătate. Fii o lumină pentru alţii. Ascultă-ţi propriile sfaturi. Sfaturi înţelepte vin către tine

Arhanghelul Raziel veghează asupra profesorilor şi studenţilor spirituali care caută revelaţii sau îşi accesează cunoaşterea interioară. Poţi să îl chemi să te ajute la înţelegerea conceptelor metafizice complicate. Dacă ţi se pare dificil să meditezi, cheamă-l pe Arhanghelul Raziel să te ajute să îţi linişteşti mintea şi permite îngerilor şi ghizilor tăi să îţi aducă revelaţiile spirituale pe care le cauţi.