Mesajul Zilei de 13 august 2022 – EROUL SPIRITUAL

Arhanghelul Mihail este un erou de temut în lupta pentru dreptate și îi ajută pe cei care se confruntă cu situații dificile. El acționează pentru anihilarea seminței de rebeliune sădite printre oameni de îngerii decăzuți. Ajutorul său necondiționat este primit instantaneu de toți cei care luptă plini de eroism împotriva răului, atât cel exterior cât și cel interior. El este un neobosit luptător al binelui și adevărului și întotdeauna îi sprijină pe cei care sunt umili.

Arhanghelul Mihail este prin excelență Luptătorul Luminii care triumfă asupra obscurității forțelor răului. Este Eroul lui Dumnezeu. De asemenea el insuflă curaj celor care se ridică împotriva nedreptății, minciunii și adversității. El înlătură din mintea ființelor umane gândurile întunecate, negativitatea și emoțiile perturbatoare.

SFATURI POSIBILE

* Ești un apărător de nădejde al valorilor spirituale autentice, al binelui și adevărului. Angrenează-te cu încredere și curaj în acest gen de confruntare și roadele binemeritate ale eforturilor tale nu vor întârzia să apară. Ai susținerea lui Mihail

* Fii curajos în recunoașterea tendințelor negative din interiorul ființei tale. Acționează cu perseverență pentru anihilarea și eliminarea lor. Ai susținerea lui Mihail. Trebuie doar să iei hotărârea fermă să te mobilizezi în acest sens și să ceri ajutorul lui Mihail cu iubire, umilință și credință deplină. Amintește-ți de fiecare dată că soluția nu este să lupți cu încrâncenare împotriva aspectelor nefaste din ființa ta, detestându-le și ajungând să te detești și pe tine, ci să înlocuiești acele tendințe nedorite cu opusul lor (minciuna cu practicarea adevărului, falsul cu naturalețea, egoismul cu altruismul) În scurt timp vei deborda de o forță lăuntrică nebănuită.

* Aşa cum există îngeri care să ne apere şi să ne inspire în mod divin, din invizibil, există și forțe malefice al căror scop este să îndepărteze ființa umană de adevărata fericire. – ce provine dintr-o reală comuniune cu Dumnezeu – sădind în inima ei semințele nefericirii (emoțiile negative și tendințele nefaste de tot felul). Mihail te ajută să fii mereu vigilent la aceste influențe nefaste, să le eviți sau să le contracarezi, manifestând discernământ și luciditate spirituală și canalizându-ți energiile spre ceea ce este frumos, divin și armonios. Ființele umane cele mai pure și puternice din punct de vedere spiritual reușesc chiar să anihileze aceste forțe sau atacuri malefice adoptând o atitudine fermă și curajoasă de erou spiritual. Roagă-l pe Mihail să-ți dea luciditatea, curajul și forța necesare pentru anihilarea tuturor influențelor nefaste atât din interiorul cât și din exteriorul ființei tale.