Mesajul Zilei de 13 februarie 2022 – DECIZII

Eşti confruntat(ă) cu multe opţiuni şi nu ştii ce să faci. Să rămâi la un loc de muncă, sau să renunţi la el? Să pui capăt unei relaţii, sau să o reînvii? Să continui un anumit proiect sau să te opreşti? Să te duci la lucru sau să stai acasă cu copiii? Viaţa este un şir nesfârşit de alegeri şi a face ceea ce este cel mai bine nu e niciodată un lucru simplu.

Din fericire, Eul tău Superior te poate ajuta să rezolvi aceste decizii dificile, mai ales dacă vrei să laşi deoparte, pentru moment, o parte dintre mingile cu care jonglezi. Cheia pentru a face cele mai bune alegeri este să-ţi urmezi inima şi să te limitezi doar la lucrurile de care îţi pasă, pentru moment. Concentrează-te pe priorităţile care îţi hrănesc spiritul şi nu fii copleşit(ă) de cererile şi aşteptările altora.

Cere Eului tău Superior să te ajute să discerni şi să ai încredere în ceea ce îţi solicită atenţia acum, şi acceptă că vei dezamăgi anumiţi oameni. Eul tău Superior te asigură că ceea ce rămâne deoparte nu ar fi important pe termen lung, în ciuda dramelor de moment,

Mesajul pentru tine este: „Nu încerca să fii totul pentru toţi, să mulţumeşti pe toată lumea. E o pierdere de timp şi cu siguranţă vei eşua”.