Mesajul Zilei de 13 iulie 2022 – ONOREAZĂ-ŢI SENTIMENTELE

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Ai tot dreptul să fii emoțional(ă) și este absolut natural să îți exprimi emoțiile. Îngerii te încurajează să conștientizezi cum te simți și să exprimi acest lucru într-un mod pozitiv și plin de iubire. Ești un suflet sensibil, probabil și mai sensibil în această perioadă, dar asta este minunat. Când îți exprimi emoțiile, exprimi cât de mult îți pasă față de o anumită situație. Iar când începi să conștientizezi când te simți, devii mai aliniat(ă) cu tine însuți / însăți.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Sensibilitatea ta nu este un blestem, ci un dar de la Dumnezeu. Ești încurajat(ă) să îți limpezești emoțiile onorând felul în care te simți și fiind cinstit(ă) cu tine însuți / însăți. Atunci vei putea exprima ceea ce ești cu adevărat și te vei alinia cu darurile și talentele pe care le ai de împărtășit lumii.

ARHANGHELUL HANIEL
Haniel este un Arhanghel-Zeiță a lunii. Numele său înseamnă ”grația lui Dumnezeu” și este o forță angelică foarte puternică care ne ajută să ne accesăm darurile și talentele. Ea ne poate ajuta să ne descătușăm abilitățile empatice și intuitive, dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să ne conectăm cu emoțiile noastre cele mai profunde pe care le simțim acum. Permite-i lui Haniel să te susțină în asta și permite aurei ei lunare să te ajute să strălucești cu grație.