Mesajul Zilei de 13 iunie 2022 – SERENDIPITATE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Oportunitate aliată cu pregătire, conștientizarea sincronicităților,norocul și averea apărând ca semne și simboluri, alinierea magică a evenimentelor

MESAJUL ORACOLULUI: Te-ai aliniat cu binele suprem acolo unde visele tale și visul colectiv rezonează în armonie. Acum este timpul pentru noroc și pentru a te pregăti să primești și să creezi miracole pe care nu le-ai fi putut planifica singur(ă). Ține minte că ești un canal pentru providență, deoarece o energie superioară te folosește ca o forță în numele întregii lumi. Norocul tău devine norocul tuturor. Tot ce creezi acum va rămâne o moștenire minunată pentru ceilalți în viitor. Serviciul tău în slujba lumii este susținut acum. Așteaptă-te la neașteptat. Și zâmbește pentru că Spiritul te iubește atât de mult.

MESAJ PE RELAȚII: Spiritul are un plan, de a te plasa în fața persoanei potrivite la momentul potrivit. Ai întâlnit sau urmează să întâlnești pe cineva care va avea o importanță vitală pe drumul tău, cineva pe care Spiritul dorește să îl/o aducă în viața ta. Doar forțele divine pot planifica această întâlnire – nu este în mâinile tale. Fii atent(ă) la semnele trimise de Spirit.

MESAJ PE PROSPERITATE: Ești în locul potrivit la momentul potrivit. Fii recunoscător (recunoscătoare) pentru că stelele sunt aliniate în favoarea ta și norocul îți surâde. Victoria și succesul sunt ale tale. Alegerile pe care le-ai făcut în trecut te-au pregătit pentru oportunitățile care te așteaptă. Acesta este momentul tău norocos. Este momentul perfect.

MESAJ DE PROTECȚIE: Poate că ai fost sigur(ă) că momentele de serendipitate trebuiau să ducă la ceva mai bun. Ar fi trebuit să fie afacerea perfectă, sau persoana căreia i-ai dăruit inima ta ar fi trebuit să fie acel EL / acea EA – și totuși nu a fost așa. Gândește-te la asta: uneori sincronicitățile și serendipitatea își dau mâna ca să te bage în necazuri pentru că ai o lecție importantă de învățat, înainte de a trage lozul cel mare. Nu te lăsa prins(ă) de drama dezamăgirii. Norul pe care îl vezi este tivit cu argint. Spiritul știe ce ai nevoie și te ghidează să mergi acolo unde trebuie să fii. Fii atent(ă) la semnele care ți se arată.